Classes de ioga a Barcelona

Volem dedicar el següent post de Yoga Mandir, centre de ioga a Barcelona, a explicar el significat de la paraula Ioga.

Encara que Ioga és una paraula sànscrita el seu significat va més allà de l’origen de la paraula, ja que fa referència més a un estat que a un sistema de pràctica. Aquesta paraula fa al·lusió a l’estat d’equilibri de l’ésser humà i també engloba el procés per arribar a aquest estat.

Totes les pràctiques que proposa el Ioga van encaminades al fet que els seus practicants millorin les seves condicions de vida, és a dir, que sàpiguen gestionar les seves vides des de l’estabilitat personal, amb alegria, serenitat i optimisme.

Per tant, la pràctica del Ioga ens ajuda a millorar la nostra salut en general, a prevenir malalties i a mantenir el nostre cos i ment en bones condicions.

Esmentem aquí alguns dels  beneficis més importants del Ioga :
– Millora flexibilitat dels músculs.
– Millora la flexibilitat de les articulacions.
– Incrementa la força física.
– Allibera toxines.
– Potencia les defenses del cos.
– Disminueix el dolor.
– Millora la respiració.
– Protegeix la columna vertebral.
– Combat l’estrès.
– Millora el sistema endocrí, neurològic, digestiu i respiratori.
– Ajuda a controlar els nivells de colesterol i sucre.
– Ajuda a superar la depressió.
– Millora la nostra predisposició a gestionar l’ansietat.
– Ajuda a combatre el pànic.
– Ens aporta serenitat
– Ens fa més optimistes
– Augmenta nostra vitalitat.

Com podeu veure, els beneficis de practicar ioga són bastants, però per aconseguir-los és important la manera de practicar, sinó practiquem de la forma adequada no experimentarem tots els seus avantatges. El SATYAM SYSTEM® en particular, és un mètode que facilita i propicia l’obtenció de tots els beneficis del ioga.
Si esteu interessats a saber més sobre la pràctica del ioga, podeu contactar amb nosaltres. Des de Yoga Mandir, centre de ioga a Barcelona, atendrem les vostres consultes. De la mateixa manera, si teniu curiositat per saber més sobre aquesta disciplina, us convidem a visitar la nostra pàgina web.