Benvolguts alumnes de Yoga Mandir,

Amb el pas de la ciutat de Barcelona a la fase 2 i el fi de l’estat d’alarma, ja podrem reobrir l’escola per a la pràctica presencial del ioga. Per fer-ho, implementarem un seguit de mesures per tal d’assegurar la seguretat i salut de tots, que us passo a detallar en aquest mateix correu:

Mesures de seguretat

  • Serà obligatori l’ús d’astoreta pròpia, així com de mascaretes per entrar i sortir de la sala, i hi haurà gel hidroalcohòlic a la vostra disposició.
  • Es mantindrà un mínim de 1,5 m de distància entre alumnes que ja està indicat a través de marques a la sala. L’aforament es limitat, es prega no acudir a l’escola sense rerserva prèvia.
  • Hi haurà un interval de temps entre classe i classe per tal de poder netejar-la.
  • S’aconsella que vingeu ja vestits per a la pràctica, tot i que es podran utilitzar les taquilles.
  • Es prega que arribeu entre 5 i 10 minuts abans de la classe per facilitar l’accés esglaonat a la sala. Si us plau, us demanem que sigueu puntuals: un cop començada la classe no se us podrà obrir.

I per als quals encara no us sentiu còmodes venint al centre, teniu a la vostra disposició en la nostra pàgina de Facebook i el nostre canal de Youtube totes les classes que hem recollit durant aquestes passades setmanes.

Moltes gràcies a tots per la vostra paciència i el vostre suport. Namasté i ens veiem en el mat!