SOBRE NOSALTRES

A continuació ens podeu conèixer millor. Per a qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

Vídeo de l’escola

L’escola

La nostra motivació és transmetre amb la màxima fidelitat i rigor l’essència del Ioga per a que tothom que ho desitgi pugui gaudir dels seus beneficis. A Yoga Mandir trobaràs un ambient familiar i proper; nivells variats; un mètode actual, dinàmic, respectuós amb el cos, i amb grans beneficis per a la salut integral i podràs gaudir de classes reduïdes que faciliten la pràctica i l’aprenentatge.

  • Flexibilitat
  • Perseverança
  • Coneixement
  • Adaptació

QUI FA POSSIBLE YOGA MANDIR

Nityani

Nityani

Directora de Yoga Mandir i professora de ioga.

Formada com a ballarina (Titulada en dansa clàssica pel Real Conservatorio de Danza de Madrid), des de jove ha ballat professionalment en el Het Nationaal Ballet d’Àmsterdam, el Gelabert-Azzopardi i actualment és ajudant de direcció de Thomas Noone Dance a Barcelona.

És practicant de Ioga des del 2006. Titulada per Yoga Mandir sota la direcció de Sadânanda S.S i autoritzada a ensenyar el mètode Satyam System® per la International Satyam Yoga Association (ISYA).

Aruna

Aruna

Professora de ioga.

Doctora en Lingüística Indoeuropea per la Universitat de Barcelona (2007), llicenciada en Filologia Clàssica (2000) i Filologia Hebrea i Aramea (2004) per la mateixa universitat, des de ben jove sentí la necessitat de conèixer, a través de la seva llengua, les civilitzacions antigues, el seu saber ancestral, els seus textos sagrats.

Titulada per Yoga Mandir, sota el mestratge de Sadânanda S.S., autoritzada a ensenyar el mètode Satyam System® per la International Satyam Yoga Association (ISYA), ha practicat també Asthanga Yoga a Viena i ha viatjat per la Índia. Amb el Ioga ha trobat l’equilibri necessari per poder desenvolupar la vida moderna i trobar la pau interior.

Opinions d’alumnes

Yoga Mandir és un moment on puc parar i donar espai a l’autoconeixement. És la combinació ideal entre la pràctica  física i mes tècnica del ioga, i la relaxació de la ment. La pròpia atenció plena i l’atenció tan personalitzada del professorat m’ha permès avançar abundantment en la pràctica del ioga i això es veu reflectit positivament en tots els àmbits de la meva vida.

Judit Moruno

Il·lustradora

Sóc ballarí professional i en el Satyam Yoga he trobat la meva activitat complementària ideal. Em proporciona una visió diferent de la connexió cos-ment i m’ofereix molt equilibri.

Thomas Noone

Coreògraf i ballarí professional

Durant els tres anys que fa que practico SATYAM SYSTEM®, no només he descobert un cos nou, sinó que he après a respectar-lo, a escoltar-lo, a reconèixer el seu potencial i la seva naturalesa, fins al punt d’arribar a gaudir d’una sensació general de benestar psicofísic.

Irene Belmonte

Alumna clases yoga

A nivell físic, el Satyam Yoga m’ha ensenyat a veure la relació entre la ment i el cos: quan la nostra ment està tensa o rígida, el cos també ho està. A nivell intern, el Satyam Yoga m’ha ensenyat a no preocupar-me, a encarar els problemes i acceptar-los. El Satyam Yoga m’ajuda a veure la vida d’una manera més tranquil·la… és fascinant.

Ignasi Bosacoma

Alumno clase yoga

Al principi, vaig entendre el ioga com si fos una classe de gimnàstica, però lentament va anar-me captivant la seva filosofia. Amb el Satyam Yoga he anat aconseguint més equilibri i pau interior, i he descobert que les coses tenen una altra dimensió. Porto molts anys practicant, però cada dia és diferent. Gràcies a la pràctica del ioga, m’agrada sentir-me plena de vida i d’amor per a donar.

Pilar Soria

Alumna clase yoga