SOBRE NOSALTRES

A continuació ens podeu conèixer millor. Per a qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

Vídeo de l’escola

Història

Sadânanda S. S. és el fundador i director, porta dedicat a l’ensenyament, pràctica i difusió del ioga des de 1986.

Autoritzat a transmetre l’ensenyament del ioga pel seu Mestre Dr. P. Kumar, del que va rebre el nom de Sadânanda l’any 2002.

La Paula va optar per dedicar-se plenament al ioga, l’any 2008.

Sadânanda S.S. porta 30 anys ensenyant i divulgant el ioga.

L’escola

La nostra motivació és transmetre amb la màxima fidelitat i rigor l’essència del Ioga per a que tothom que ho desitgi pugui gaudir dels seus beneficis. A Yoga Mandir trobaràs un ambient familiar i proper; nivells variats; un mètode actual, dinàmic, respectuós amb el cos, i amb grans beneficis per a la salut integral i podràs gaudir de classes reduïdes que faciliten la pràctica i l’aprenentatge.

T’oferim classes setmanals, cursos, seminaris, activitats, formació de professors etc., dirigits per professors de ioga titulats i amb àmplia experiència. Sadânanda és el fundador i director, porta dedicat a l’ensenyament, pràctica i difusió del ioga des de 1986.

  • Flexibilitat
  • Perseverança
  • Coneixement
  • Adaptació

EL NOSTRE RECORREGUT

Fruit dels nostres anys d’experiència, podem dir que hem atès més de:

Alumnes

Seminaris

Cursos professors

Anys d'experiència

QUI FA POSSIBLE YOGA MANDIR

Núria Martínez

Núria Martínez

Directora de Yoga Mandir i professora de ioga.

Formada com a ballarina (Titulada en dansa clàssica pel Real Conservatorio de Danza de Madrid), des de jove ha ballat professionalment en el Het Nationaal Ballet d’Àmsterdam, el Gelabert-Azzopardi i actualment és ajudant de direcció de Thomas Noone Dance a Barcelona.

És practicant de Ioga des del 2006. Titulada per Yoga Mandir sota la direcció de Sadânanda S.S i autoritzada a ensenyar el mètode Satyam System® per la International Satyam Yoga Association (ISYA).

Mariona Vernet

Mariona Vernet

Professora de ioga.

Doctora en Lingüística Indoeuropea per la Universitat de Barcelona (2007), llicenciada en Filologia Clàssica (2000) i Filologia Hebrea i Aramea (2004) per la mateixa universitat, des de ben jove sentí la necessitat de conèixer, a través de la seva llengua, les civilitzacions antigues, el seu saber ancestral, els seus textos sagrats.

Titulada per Yoga Mandir, sota el mestratge de Sadânanda S.S., autoritzada a ensenyar el mètode Satyam System® per la International Satyam Yoga Association (ISYA), ha practicat també Asthanga Yoga a Viena i ha viatjat per la Índia. Amb el Ioga ha trobat l’equilibri necessari per poder desenvolupar la vida moderna i trobar la pau interior.

Sadânanda S.S.

Sadânanda S.S.

Fundador de Yoga Mandir i director del curs de Formació.

De molt jove es va sentir atret per l’espiritualitat i en conèixer el ioga va trobar el seu camí al qual, des de llavors,  s’ha consagrat a l’estudi, pràctica, difusió i ensenyament.

Titulat com professor de ioga per l’AEPY i format en Ashtanga en el YOGA REASERH INSTITUT de Mysore (Índia). Després d’aprendre de diferents professors de ioga (Kulkani, Seshadri, BNS Iyengar, Babakar K., etc.) coneix el seu mestre espiritual, Dr. P.Kumar. Va rebre d’ell el nom de Sadânanda (sempre feliç) i l’autorització per transmetre el ioga.

Va començar a ensenyar ioga el 1986, des de llavors ha realitzat nombrosos cursos i seminaris a Espanya, Índia i ara a Brasil. Ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació i ha escrit nombrosos articles sobre el camí del ioga. Fundador de Yoga Mandir. Després de 20 anys d’extensa experiència en l’ensenyament i pràctica del ioga, i de la seva profunda formació en saviesa universal i filosofia oriental, ha desenvolupat el mètode Satyam System® pel benefici de tots els practicants.

Paula Brito

Paula Brito

Coordinadora i professora del curs de Formació.

Master of Science en Geofísica Espacial per l’Institut Nacional d’Investigacions Espacials (INPE) i D.E.A. en Arqueologia per la Universitat de Barcelona (UB). Enginyer Geòleg i Enginyer de Minas per la Universitat Federal d’Ouro Preto (UFOP). Ha dedicat la seva vida professional al camp de la investigació realitzant diverses publicacions científiques en revistes internacionals especialitzades, tant en l’àrea de Geofísica com en l’àrea d’Arqueologia; consultora en Geofísica a l’ICAC (Institut Català d’Arqueologia Clàssica de Tarragona); docència en la Universitat Autònoma de Barcelona i col·laboradora a la Southampton University del Regne Unit.

Després de practicar durant diversos anys ioga, va realitzar els estudis de professorat amb Sadânanda S.S. i l’any 2008 va decidir dedicar-se plenament al ioga. Diplomada com professora a de ioga per Yoga Mandir i autoritzada a ensenyar el mètode Satyam System®  per l’International Satyam Yoga Association (ISYA).

Diplomada en Reiki. Ha practicat ballet clàssic per 9 anys i 3 anys de claqué, a més d’altres disciplines com ballet modern, jazz i dansa contemporània.

Imparteix cursos de ioga en Espanya, Índia i Brasil.

Opinions d’alumnes

Soy bailarín profesional y en el Satyam yoga he encontrado mi actividad complementaria ideal. Me da una visión diferente de la conexión cuerpo-mente y me aporta mucho equilibrio.

Thomas Noone

Coreògraf i ballarí professional

Durante los tres años que llevo practicando SATYAM SYSTEM®, no solo he descubierto un nuevo cuerpo, si no que he aprendido a respetarlo, a escucharlo, a reconocer su potencial y su naturaleza. Llegando al punto de disfrutar de una sensación general de bienestar psicofísico.

Irene Belmonte

Alumna clases yoga

A nivel físico el Satyam yoga me ha enseñado la relación entre la mente y el cuerpo, cuando nuestra mente está tensa o rígida el cuerpo también lo está. A nivel interno, el Satyam yoga me ha enseñado a no preocuparme, a afrontar los problemas y a aceptarlos. El Satyam yoga me ayuda a ver la vida de una forma más tranquila,… es fascinante.

Ignasi Bosacoma

Alumno clase yoga

Al principio me tome el yoga como una clase de gimnasia, pero lentamente me fue cautivando su filosofía. Con el Satyam yoga he ido consiguiendo más equilibrio y paz interior, y he descubierto que las cosas tienen otra dimensión. Llevo muchos años practicando, pero cada dia es diferente. Me gusta sentirme llena de vida y amor para dar, gracias a la práctica del yoga.

Pilar Soria

Alumna clase yoga